Merken
  1. (15)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
Levertijd
  1. (15)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Label.M Complete

(15 artikelen)
Bekijk alles
Label.M Complete (15 artikelen)
Bekijk alles

Label.M Complete

Label.M Complete is een verzorgende lijn van Label.M die de haren voorziet van een perfecte finish. Met behulp van de juiste finishing producten, kan het haar een langere tijd genieten van een prachtig kapsel met een uitmuntende glans. Finishing producten zorgen er voor dat het haar een mooie glans krijgt, langer in model blijft zitten en kan genieten van meer textuur. Daarnaast hebben finishing producten ook een anti-pluis werking waardoor het haar niet langer zal kroezen. In het assortiment van Label.M Complete zijn verschillende finishing producten te vinden. Deze kan u ten alle tijden terug vinden bij JohnBeerens.com. 

Het assortiment

In het assortiment van JohnBeerens.com zijn er verschillende producten van Label.M Complete te vinden. Label.M Mud Clay is het ideale product om haarstijlen te creëren met een optimale textuur. De harde klei structuur van het product verandert in de handen tot een zachte klei. Het zorgt ervoor dat de haren mooi en glad worden en niet langer gaan pluizen. De Label.M Mud Clay houdt het haar langdurig in model en geeft de haren de look die het verdient. 

Ook de Label.M Split-End Sealer – Refill zal het haar de look geven waar u graag van geniet. Het is een luxe wax die het haar zacht en gepolijst houdt. Met deze ideale styling must-have creëert u een mooie glans. Label.m Split- End Sealer-Refill geeft het haar textuur en sealt de gespleten haarpunten. Het geeft de haren een mooie glinstering en is tevens geschikt voor ieder haartype.

Bestel uw favoriete Label.M Complete producten online

Wilt u uw haren voorzien van een perfecte finish? Bestel dan vandaag nog uw favoriete Label.M  Complete bij JohnBeerens.com. Verzorgde en gestylde haren zijn namelijk essentieel voor een goede uitstraling. Weet u echter niet welk stylingproduct het meest geschikt is voor uw haartype? Dan kan u eens contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 voor advies op maat.