Merken
  1. (7)
Haartype
  1. (1)
  2. (2)
  3. (1)
  4. (1)
Levertijd
  1. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Label.M Condition

(7 artikelen)
Bekijk alles
Label.M Condition (7 artikelen)
Bekijk alles

Label.M Condition

Label.M Condition is de tweede fase van de algehele verzorging van het haar. Tijdens deze fase wordt het haar verzorgd en wordt de reinigende fase gecomplementeerd. Met behulp van verzorgende producten, wordt het haar niet alleen verzorgd maar ook gevoed en gehydrateerd. Om het haar zo goed mogelijk te verzorgen, heeft Label.m verschillende verzorgende producten. Zo zijn er verschillende conditioners, haarmaskers en treatments. In het assortiment van JohnBeerens.com kan u de beste Label.M Condition producten terug vinden. Zo zal u ten alle tijden uw haar kunnen voorzien van de juiste verzorging.

Het assortiment

In het assortiment van Johnbeerens.com zijn er verschillende producten van Label.M Condition te vinden. Zo is er de Label.M Intensive Repair Conditioner. Dit is een conditioner voor zichtbaar beschadigd haar. Het zorgt ervoor dat het haar hersteld en gevoed wordt zodat het kan genieten van een gezond ogende finish. De conditioner bevat Soja-haver aminozuren wat het haar versterkt van binnenuit en ervoor zorgt dat het haar wordt gehydrateerd. De conditioner beschermt het haar tegen de hitte van stylingtools en UV stralen. 

Ook de Label.M Warming Oil Treatment geeft de haren de verzorging die het verdient. De treatment richt zich op het stimuleren van de hoofdhuid en het bevorderen van een gezonde haargroei. Het bestaat uit zelfverwarmende olie die de circulatie van de hoofdhuid bevordert en beschadigd haar helpt te herstellen. De treatment kan worden gebruikt tussen het reinigen en verzorgen van het haar. Label.M Warming Oil Treatment zal het haar optimaal verzorgen en hydrateren waardoor het weer zacht en gezond zal aanvoelen.

Bestel uw favoriete Label.M Condition producten online

Wilt u morgen uw haren al optimaal kunnen verzorgen? Bestel dan vandaag nog uw favoriete product van Label.M Condition bij JohnBeerens.com. Verzorgde haren zijn namelijk essentieel voor een goede uitstraling. Weet u echter niet welk product het meest geschikt is voor uw haartype? Dan kan u eens contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 voor advies op maat.