Merken
  1. (4)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Label.M Organic

(4 artikelen)
Bekijk alles
Label.M Organic (4 artikelen)
Bekijk alles

Label.M Organic

Label.M Organic is een lijn van Label.m die verschillende producten bevat. De lijn bestaat uit natuurlijke producten en zijn daarom uitermate geschikt voor ieder huid-en haartype. Alle producten van Label.M Organic zijn vrij van sulfaten en verzorgen de haren op een natuurlijke manier. Omdat de haren enkel de beste verzorging verdienen, heeft Label.M Organic verschillende producten opgenomen in het assortiment om de haren te voorzien van een algehele verzorging. Deze fijne, biologische producten zijn daarom ook terug te vinden in het assortiment van JohnBeerens.com. 

Het assortiment

In het assortiment van JohnBeerens.com zijn er meerdere Label.M Organic producten te vinden. Label.M Organic Moisturizing Lemongrass Shampoo is een shampoo die het haar verzacht. De shampoo kan dagelijks worden gebruikt en bevat biologische ingrediënten zoals: haver en jojoba-olie. Het haar wordt op natuurlijke en intensieve wijze gehydrateerd, zonder het te verzwaren. 

Ook de Label.M Organic Orange Blossom Conditioner voorziet de haren van een natuurlijke verzorging. Dit is een mild reinigende conditioner met een zeer lichte formule. De Label.M Organic Orange Blossom Conditioner zorgt voor een kalmerende werking op de hoofdhuid en geeft het haar een uistekende verzorging. Het haar krijgt een volume boost en extra glans voor een prachtig uitziend kapsel. Daarnaast zal het haar vrij zijn van klitten en kunnen genieten van een heerlijk aroma.

Bestel uw favoriete Label.M Organic producten online

Wilt u ook genieten van een natuurlijke verzorging? Bestel dan vandaag nog uw favoriete Label.M  Organic producten bij JohnBeerens.com. Verzorgde haren zijn namelijk essentieel voor een goede uitstraling. Weet u echter niet welk verzorgend product het meest geschikt is voor uw haartype? Dan kan u contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 voor advies op maat.