Merken
  1. (6)
Haartype
  1. (6)
  2. (1)
  3. (1)
Levertijd
  1. (6)
Populair
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Label.M Therapy Rejuvenating

(6 artikelen)
Bekijk alles
Label.M Therapy Rejuvenating (6 artikelen)
Bekijk alles

Label.M Therapy Rejuvenating

Label.M Therapy Rejuvenating is de allereerste luxe haarverzorgingslijn van Label.m. De lijn bestaat uit verschillende producten die het Rejuven-8 ™ Complex bevatten. Het complex is nog in afwachting van een patent maar heeft zijn naam al werkelijk bewezen. Door het Rejuven-8 ™ Complex worden de eerste negatieve effecten van haarveroudering tegen gegaan. Het complex bestaat daarom ook uit de beste 8 technologische geavanceerde en verjongende ingrediënten. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar sterker wordt, zal gaan stralen en er jeugdiger uit zal zien.

Het assortiment

In het assortiment van JohnBeerens.com zijn er verschillende Label.M Rejuvenating producten. Label.M Rejuvenating Shampoo is een shampoo voor ouder wordend haar. Deze shampoo blaast het haar nieuw leven in door de speciaal toegevoegde ingrediënten. De shampoo bevat 8 verschillende herstellende ingrediënten die het haar zacht, sterker en glanzend maken zonder het haar te verzwaren. De shampoo is geschikt voor ieder haartype en zal het haar een ware boost geven. 

Daarnaast is er ook de Label.M Rejuvenating Mask. Het is een intensieve behandeling voor ouder wordend haar. Dit masker zorgt ervoor dat het haar wordt gehydrateerd en aangevuld wordt met vitamines. Het haar krijgt een gezonde look na het gebruik van het masker. Daarnaast is het geschikt voor ieder haartype.

Bestel uw favoriete Label.M Rejuvenating producten online

Wilt u morgen uw haren al optimaal kunnen verzorgen? Bestel dan vandaag nog uw favoriete Label.M Rejuvenating bij JohnBeerens.com. Verzorgde en gezonde haren zijn namelijk essentieel voor een goede uitstraling. Weet u echter niet welk Rejuvenating product het meest geschikt is voor uw haartype? Dan kan u eens contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 voor advies op maat.