Merken
  1. (8)
Haartype
  1. (3)
  2. (1)
Levertijd
  1. (8)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Label.M Treatment

(8 artikelen)
Bekijk alles
Label.M Treatment (8 artikelen)
Bekijk alles

Label.M Treatment

Een goede treatment geeft de haren de verzorging die het nodig heeft. Een treatment zorgt er namelijk voor dat het vocht in het haar gereguleerd wordt waardoor een mooie, gezonde en stralende coupe voortaan een feit is. Label.M  is één van de bekendste merken op het gebied van haarverzorging. Zij hebben dan ook een breed scala aan treatments die het haar diep verzorgen. Het is belangrijk dat er altijd wordt gekozen voor een product dat past bij het haartype. Daarom heeft Label.M ook verschillende treatments voor zowel normaal, droog als gekleurd haar. 

De favoriete producten van onze beautyexperts

In het assortiment van JohnBeerens.com zijn er verschillende treatments van Label.M te vinden. Onze beautyexperts zijn zelf enorm enthousiast over de Label.M Peppermint Treatment. De treatment voedt de haren waardoor het na gebruik kan genieten van een fris gevoel en een mooie glans. Deze treatment bevat pepermunt en is verfrissend voor de haren en de hoofdhuid en tevens geschikt voor ieder haartype.

Ook de Label.M Warming Oil Treatment behoort tot de favoriete producten van onze beautyexperts. Deze olie stimuleert en bevordert de circulatie van de hoofdhuid. Daarnaast zorgt de treatment er voor dat het beschadigde haar wordt hersteld en dat de hoofdhuid en de haren worden gevoed. Label.M Warming Oil Treatment is geschikt voor ieder haartype en het ideale product voor een verzorgde hoofdhuid.

Bestel uw favoriete Label.M Treatment online

Wilt u morgen uw haren al optimaal kunnen verzorgen? Bestel dan vandaag nog uw favoriete Label.M Treatment bij JohnBeerens.com. Verzorgde en stralende haren zijn namelijk essentieel voor een goede uitstraling. Weet u echter niet welke treatment het meest geschikt is voor uw haartype? Dan kan u eens contact opnemen met onze Beauty Care via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 voor advies op maat.