Merken
  1. (4)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Label.M Wax

(4 artikelen)
Bekijk alles
Label.M Wax (4 artikelen)
Bekijk alles

Label.M Wax

Een goede wax is essentieel voor het creëren van een uitmuntende en warrige look. Een wax heeft namelijk een sterke hold en zal ervoor zorgen dat het haar makkelijk in model kan worden gebracht. Daarnaast zal het haar de gehele dag kunnen genieten van een prachtige en matte look. Label.M is een van bekendste merken op het gebied van stylingproducten. Zo hebben zij een groot assortiment met verschillende soorten wax zodat er voor ieder haartype wel een passend product is.

De favoriete Label.M Wax van onze beautyspecialisten

Onze beautyspecialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en nieuwste producten op het gebied van haarstyling. De stylingproducten van Label.M behoren dan ook tot de favorieten van onze beautyspecialisten. Zo is de Label.M Soft Wax de favoriete wax . Dit is een zachte wax die eenvoudig in het haar kan worden aangebracht. De wax heeft een medium controle en beschermt het haar tegen de  hitte van stylingtools.

Ook de Label.M Split-End Sealer behoort tot de favoriete producten. Dit is namelijk een crèmeachtige wax die het haar niet alleen perfect in model brengt maar het maakt de haren ook zacht. Daarnaast geeft het de haren een prachtige glans en wordt het haar beschermd tegen gespleten haarpunten. 

Bestel Label.M Wax online bij JohnBeerens.com

Wilt u genieten van een prachtige look? Bestel dan vandaag nog uw favoriete wax van Label.M nog eenvoudig en veilig bij JohnBeerens.com. Bij JohnBeerens.com heeft u een ruime keuze uit stylingproducten die bijdragen aan een perfecte look en een uitmuntende uitstraling. Indien u twijfelt over het product dat het meest geschikt is voor uw haartype, kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.