Ladyshape

Door de ontharingstrend en de grote waarde die tegenwoordig wordt gehecht aan uiterlijke verzorging heeft ontwerpster Daphne Heltzel ‘Ladyshape’ ontwikkeld. Ladyshape bikinilijn tools zijn ontwikkeld voor de uiterlijke verzorging van de schaamstreek. Een verzorgde schaamstreek geeft vrouwen een zelfverzekerd gevoel en dat is precies waar Ladyshape voor bedoeld is. Het is bedacht en ontwikkeld vanuit de gedachte dat producten voor de uiterlijke verzorging van de schaamstreek straks niet meer weg te denken zijn uit het dagelijkse leven. Ladyshape is een taboedoorbrekend en uniek product. Deze handige tool is geschikt voor de moderne vrouw die zich nog zelfverzekerder, verzorgder en aantrekkelijker wil voelen.

  • Makkelijk in gebruik
  • Gevormd naar het lichaam
  • Strak resultaat

De scheersjablonen van Ladyshape

Een mooi model in het schaamhaar scheren is niet altijd even eenvoudig. Met Ladyshape scheersjablonen kunt u eenvoudig een vorm in het schaamhaar scheren. Het resultaat is super strak en de tools zijn makkelijk in gebruik. Ladyshape is verkrijgbaar in drie vormen. De bekende Brazilian, een driehoek en een hartje. De Ladyshape scheersjablonen voelen zacht aan, glijden niet weg en zijn gevormd naar het lichaam. Het speciaal ontworpen handvat aan de sjablonen maakt ze nog makkelijker in gebruik.

Ladyshape online bestellen

Met de Ladyshape ziet de schaamstreek er altijd verzorgd uit! Bestel vandaag nog en heb de producten morgen al in huis! Heeft u nog vragen over de producten van Ladyshape? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].