Merken
 1. (3)
Haartype
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (1)
Levertijd
 1. (2)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Layrite

(3 artikelen)
Bekijk alles
Layrite (3 artikelen)
Bekijk alles

Layrite

Layrite is een merk dat producten aanbiedt voor iedere haartype van dik tot fijn en extreem krullend tot stijl haar. De pommades zijn zo sterk als wax en zijn zo gemakkelijk uit te wassen als een gel.

 • Voor mannen en vrouwen
 • Gemakkelijk uit te wassen met water
 • Heerlijke milde vanille geur
 • Medium tot hoge glans
 • Zorgt de hele dag door voor een medium hold

De producten van Layrite

Layrite heeft twee pommades voor het haar. Deze pommades hebben een heerlijke milde vanille geur en bieden het haar de hele dag door een uitstekende hold. Zo is er de Layrite Deluxe Original Pomade die geschikt is voor kort, fijn of normaal haar en de Layrite Deluxe Super Hold Pomade die geschikt is voor extreem krullend of dik haar. Afhankelijk van de vochtigheid van het haar tijdens het aanbrengen, geven deze pommades een medium tot hoge glans aan het haar. Alle pommades van Layrite zijn oplosbaar in water en zijn dus makkelijk uit te wassen onder de douche.

Layrite online bestellen

Laat uw haar de gehele dag in model zitten met de pommades van Layrite! Heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze beautycare afdeling. Zij kunnen u helpen bij al een vragen. U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].