Merken
 1. (8)
Haartype
 1. (2)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (4)
 7. (4)
 8. (1)
Levertijd
 1. (8)
Stoffen
 1. (2)
 2. (2)
 3. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Living Proof Conditioners

(8 artikelen)
Bekijk alles
Living Proof Conditioners (8 artikelen)
Bekijk alles

Living Proof Conditioner

Een goede conditioner is fundamenteel voor een optimale verzorging. Een conditioner heeft namelijk een verzorgende werking op het haar. Nadat het haar is gewassen met een shampoo, kan een conditioner worden aangebracht om het haar gladder en beter handelbaar te maken. Een conditioner hydrateert, verzorgt en voedt de haren. In het assortiment van JohnBeerens.com zijn er verschillende conditioners te vinden, waaronder van Living Proof. Living Proof is één van de beste merken op het gebied van haarverzorging en hebben daarom ook een breed gamma aan conditioners. Zo is er altijd een conditioner die past bij uw haartype en wensen.

De conditioners

Om alle haartypen en wensen te voorzien van de juiste verzorging, heeft Living Proof verschillende conditioners. Heeft u last van droog en beschadigd haar? Dan is de Living Proof Restore Conditioner het ideale verzorgende product voor uw haar. Deze conditioner hydrateert en herstelt het droge en beschadigde haar. Het bevat de Restorative Shield waardoor de conditie van het haar wordt herstelt en het vochtgehalte op peil wordt gebracht. Daarnaast stoot de conditioner olie en vuil af waardoor het haar minder vaak gewassen hoeft te worden.

Geniet u graag van meer volume? Dan is de Living Proof Full Conditioner het product bij uitstek. Deze lichte conditioner transformeert het haar zodat het voller en dikker zal ogen. Daarnaast ontwart het de haren, stoot het vuil en olie af en houdt het fijn haar gezond.

Living Proof Conditioner online bestellen

Wilt u graag genieten van gezond en verzorgd haar? Probeer dan eens een Living Proof Conditioner. Gezond en verzorgd haar draagt namelijk bij aan een prachtige uitstraling. Voor meer informatie over de conditioners van Living Proof, kan u terecht bij onze beautycare. Zij weten alles omtrent de producten van Living Proof. Telefonisch zijn zij bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].