Merken
 1. (12)
Haartype
 1. (2)
 2. (4)
 3. (3)
 4. (5)
 5. (4)
 6. (1)
Levertijd
 1. (12)
Stoffen
 1. (1)
 2. (2)
 3. (4)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Living Proof Styling

(12 artikelen)
Bekijk alles
Living Proof Styling (12 artikelen)
Bekijk alles

Living Proof Styling

Zodra dat de haren zijn gereinigd en verzorgd, kan het naar wens worden gestyled. Om de haren in model te brengen wordt er vaak gebruik gemaakt van een stylingproduct. Stylingproducten zoals een gel, wax en een volumespray kunnen het haar de gewenste look geven binnen een handomdraai. Daarom heeft Living Proof verschillende stylingproducten die u kan vinden in het assortiment van JohnBeerens.com. Alle stylingproducten van Living Proof zullen het haar de gewenste look geven terwijl het haar wordt verzorgd. Kortom, binnen een handomdraai kan u genieten van een trendy look.

De favoriete stylingproducten van onze beautyexperts

Bij JohnBeerens.com kan u verschillende stylingproducten van Living Proof vinden. Met behulp van deze stylingproducten kan het haar naar wens in model worden gebracht zodat u kan genieten van een prachtige look. Ook onze beautyexperts gebruiken graag stylingproducten. Living Proof behoort daarom ook tot één van de favoriete merken van onze beautyexperts. Zij zijn enorm enthousiast over de Living Proof Amp Instant Texture Volumizer. Deze stylingcrème geeft het haar zichtbaar meer volume, meer textuur en een flexiblele hold. De hold houdt tot 48 uur waardoor het haar een langere tijd kan genieten van het modelleerde kapsel.

Ook de Living Proof Flex Shaping Hairspray behoort tot de favoriete stylingproducten van onze beautyexperts. Deze spray biedt drie verschillende functies die ervoor zorgen dat het haar het gewenste model kan aannemen. De spray zorgt namelijk voor meer volume en zelfs krullen. Daarnaast geeft het structuur, een flexibele fixatie en biedt het bescherming tegen luchtvochtigheid. Tevens zal het haar kunnen genieten van een prachtige glans.

Online bestellen

Bent u op zoek naar de perfecte look? Probeer dan eens de stylingproducten van Living Proof. Deze stylingproducten zorgen er namelijk voor dat u uw haar naar wens in model kan brengen en kan genieten van de perfecte look. Indien u graag meer informatie wenst over de stylingproducten, kan u contact opnemen met onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.