Merken
  1. (4)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

LUXXink Fashion Tattoos

(4 artikelen)
Bekijk alles
LUXXink Fashion Tattoos (4 artikelen)
Bekijk alles

LUXXink Luxurious Fashion Tattoos

LUXXink Luxurious Fashion Tattoos is een supersnel groeiend merk binnen de beautybranche. De webshop van John Beerens is één van de eerste webshops in Nederland, die als officieel verkooppunt, de producten van LUXXink verkopen. De Fashion Tattoos van LUXXink zijn trendy, tijdelijke tattoo sieraden, waarmee uw lichaam versierd kan worden.

  • De trend nu
  • Blijft 4 tot 5 dagen zitten
  • Makkelijk aan te brengen & te verwijderen
  • Bevat geen schadelijke stoffen & is waterproof.

De Fashion Tattoos

Zo beschikt LUXXink over een aantal verschillende lijnen die prachtige, originele versieringen bevatten zoals, parels, pijltjes, bloemetjes en blaadjes, zowel in het goud als zilver. Doordat de tattoos geen schadelijke stoffen bevatten, zijn ze over het gehele lichaam aan te brengen. De door ons geselecteerde lijnen zijn geïnspireerd en gebaseerd op verschillende steden zoals, Miami en London. In elk pakket van LUXXink Luxurious Fashion Tattoos zit 3 keer een A5 vel met meer dan 20, originele, gouden en zilveren Fashion Tattoos. De Fashion Tattoos blijven wel 4 tot 5 dagen op de huid zitten (zelfs met regelmatig douchen) en zijn makkelijk zelf te plaatsen met water. Eveneens zijn ze gemakkelijk weer te verwijderen.

Eenvoudig online bestellen

Wilt u net zo schitteren als de zon? Wacht dan niet langer en laat iedereen achterom kijken! Bestel nu een van de LUXXink Luxurious Fashion Tattoos! JohnBeerens.com is hét officiële verkooppunt van LUXXink Luxurious Fashion Tattoos in Nederland, hierdoor bent u er verzekerd van dat alle producten 100% origineel zijn. Bij ons kunt u gemakkelijk & veilig, online deze prachtige Fashion Tattoos bestellen. Tevens geldt er voor elk product dat op voorraad is, voor 20:00 besteld morgen in huis.Mocht u graag advies krijgen over een van de Fashion Tattoos van LUXXink, dan kunt u zich laten adviseren door een van onze beautyspecialisten via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 20 10 of per e-mail via: [email protected].