Merken
 1. (4)
Haartype
 1. (1)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (1)
Levertijd
 1. (4)
Stoffen
 1. (4)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Macadamia Conditioner

(4 artikelen)
Bekijk alles
Macadamia Conditioner (4 artikelen)
Bekijk alles

Macadamia Conditioner

Met de conditioners van Macadamia wordt het haar zijde zacht en diep gevoed. De Macadamia Natural Oil conditioners bevatten natuurlijke ingrediënten als Macadamia zaad olie en argan olie. Deze natuurlijke producten zorgen er voor dat het haar wordt hersteld en zijde zacht aanvoelt.

De Conditioners van Macadamia

Na het gebruik van een shampoo kan het haar optimaal verzorgd worden met een conditioner. De Macadamia Natural Oil Nourishing Leave-In Cream is een crème die textuur geeft en ook iedere dag te gebruiken is. Daarnaast is de Macadamia Moisturizing Rinse is een dagelijkse conditioner met arganolie die ideaal is voor alle haartypen. De conditioner voedt, ontwart, hydrateert en beschermt het haar, waardoor het haar weer beheersbaar en zacht aanvoelt. De Macadamia Flawless is een innovatief systeem dat reiniging, conditionering en de ideale verfijning van het haar in één product combineert. De reinigende conditioner met arganolie blaast het haar een nieuw leven in en herstelt de gezondheid van de hoofdhuid. Daarentegen hersteld de Macadamia DeLuxe Nourishing Conditioner herstelt het haar van binnenuit. Ook revitaliseert deze conditioner de haarvezels. De conditioners zijn speciaal ontwikkeld voor onderstaande haartype:

 • Beschadigd haar
 • Droog haar
 • Gekleurd haar
 • Gevoelige hoofdhuid
 • Pluizig haar

Beautycare afdeling

Geniet morgen al van de beste conditioners als u vandaag de haarverzorgingsproducten van Macadamia besteld! Heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].