Merken
  1. (5)
Haartype
  1. (1)
  2. (3)
Levertijd
  1. (5)
Stoffen
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Macadamia Verzorging

(5 artikelen)
Bekijk alles
Macadamia Verzorging (5 artikelen)
Bekijk alles

Macadamia Verzorging

De verzorgingsproducten van Macadamia Natural Oil zijn gemaakt op basis van Macadamia zaadolie en Argan olie. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen voor gezond, glanzend en verzorgd haar. Macadamia olie wordt al eeuwen gebruikt voor cosmetische doeleinden en is naast haar ook geschikt om te gebruiken op de huid.

De haarverzorgingsproducten van Macadamia

De haarverzorgingsproducten van Macadamia bestaan uit een Healing Oil Treatment, Healing Oil Spray, Hairspray, Dry Shampoo, Flawless Conditioner, Deluxe Oil Treatment, Nourishing Infusion Mask en een Deep Repair Masque. Stuk voor stuk verzorgen de producten het haar intensief en laten het glanzen als nooit te voren. Daarnaast zijn deze producten allemaal alcoholvrij, wat ervoor zorgt dat het haar niet uitdroogt, maar juist wordt hersteld. Hierdoor zijn de Macadamia haarverzorgingsproducten ook geschikt voor fijn en broos haar.

Veilig online bestellen

Geef uw haar een ultieme verzorging met de verzorgingsproducten van Macadamia. JohnBeerens.com vindt het erg belangrijk om het beste advies en de beste service te verlenen. Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over de Macadamia producten! Dat noemen wij service met een glimlach. U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected]