Merken
  1. (16)
Huidtype
  1. (5)
  2. (11)
  3. (1)
Levertijd
  1. (16)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Marbert Anti-veroudering

(16 artikelen)
Bekijk alles
Marbert Anti-veroudering (16 artikelen)
Bekijk alles

Marbert Anti-veroudering

Een jaartje ouder worden willen we allemaal, maar het zou fijn zijn als de huid er nog net zo jong uitziet als dat we ons voelen! Met het uitgebreide anti-aging assortiment van Marbert wordt vroegtijdige veroudering tegen gegaan. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd. Hierdoor krijgt het gezicht een frisse, jeugdige uitstraling!

  • Verminderd zichtbaar rimpels en lijntjes
  • Voor ieder huidtype
  • Voor mannen en vrouwen              

De Anti-veroudering producten van Marbert

De Anti-veroudering lijn van Marbert bestaat uit vele producten die allemaal zichtbaar vroegtijdige symptomen van veroudering in het gezicht aangaan. Zo is er het Marbert Lift4Age Protection Eye Serum. Dit is een verstevigend anti-aging oogserum dat de huid rondom de ogen voor een aantal uren aanspant, waardoor lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn. Daarentegen is de Marbert Lift4Age Protection Day Cream een verstevigende anti-aging dagcrème met SPF 15 die de huid zichtbaar gladder maakt. De crème is verrijkt met syn®-ake,  die spiercontracties in de gezichtshuid ontspant waardoor de huid zichtbaar gladder wordt. Daarnaast is de Marbert Profutura Cream 2000 een gladmakende crème die zichtbaar vochtgebrek en droogheidrimpels tegengaat.  Tot slot is er de Marbert Phyto Cell Deep Energy Cream. Deze crème bevat waardevolle verzorgingssubstanties en vitaminen, waardoor de huid energie en vocht krijgt en het verlies van elasticiteit en stevigheid verkomen wordt. De Anti-veroudering lijn bestaat nog uit andere fijne producten voor vele huidtypes.

Veilig online Marbert bestellen

Last van vroegtijdige rimpeltjes en lijntjes? Geen zorgen! De Anti-veroudering producten van Marbert laten uw huid er weer jong en fris uitzien! Heeft u nog vragen over de producten van Marbert of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].