Merken
  1. (13)
Huidtype
  1. (4)
Levertijd
  1. (13)
Stoffen
  1. (2)
  2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Marbert Lichaamsverzorging

(13 artikelen)
Bekijk alles
Marbert Lichaamsverzorging (13 artikelen)
Bekijk alles

Marbert Lichaamsverzorging

Een goede lichaamsverzorging is essentieel. Niet alleen zal u weer fris voor de dag komen, maar de huid wordt ook diep verzorgd met de producten van Marbert.

De lichaamsverzorgingsproducten van Marbert

De lijn bestaat onder andere uit deodorant, body lotion, body gel en shower gel. De Het uitgebreide assortiment lichaamsverzorging assortiment van Marbert bestaat uit verschillende lijnen. De Bath & Body Classic lijn is ontwikkeld om de huid te beschermen en te verwennen met hydraterende ingrediënten. De Bath & Body Fresh lijn zorgt voor een aangenaam fris gevoel. Daarnaast is er de Bath & Body Energy lijn, welke de huid verwent en de zintuigen stimuleert, waardoor de huid weer een energiek gevoel krijgt. De lichaamsverzorgingsproducten van Marbert zijn geschikt voor de volgende huidtypen:

  • Droge huid
  • Normale huid
  • Gevoelige huid

Veilig online bestellen

Geniet van een heerlijke lichaamsverzorging met de producten van Marbert! Heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag een persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn voor een passend advies te bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].