We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marbert Make-up

Iedereen wil natuurlijk een stralende, egale huid hebben. Met een goede foundation kan iedere vrouw dit bereiken. Marbert heeft een foundation in haar make-up assortiment waarmee het gezicht een mooie egale, stralende teint krijgt. Het is een matterende foundation voor de gemengde tot vettige huid. 

  • Lichte textuur foundation

De make-up van Marbert

De Marbert Pre-Age Make-Up hydrateert en kalmeert de huid en laat een soepel, aangenaam huidgevoel achter. Door deze foundation krijgt de huid een gladde en egale finish en gaat er weer stralend uit zien.

Niet-Comedogeen en dermatologisch getest

De Marbert foundation is dermatologisch getest en niet-comedogeen. Dit betekent dat de foundation de poriën niet verstopt, waardoor er minder kans is op mee-eters.

Advies over de Marbert Make-up

Twijfelt u over welke foundation u moet kiezen voor uw huidtype? Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over de Marbert producten! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag