Merken
  1. (9)
Huidtype
  1. (1)
  2. (5)
Levertijd
  1. (9)
Geursoort
  1. (1)
  2. (1)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Marbert Mannenverzorging

(9 artikelen)
Bekijk alles
Marbert Mannenverzorging (9 artikelen)
Bekijk alles

Marbert Mannenverzorging

Ook voor de man heeft Marbert een uitgebreid verzorgingsassortiment, Marbert man Classic.  Deze mannelijke geur combineert sandelhout en leer met de aromatische geur van kruidnagels en mos. Het is een verfrissende, maar tegelijkertijd ook een warme geur.

  • Speciaal voor mannen ontwikkeld
  • Voor ieder huidtypen

De producten van Marbert

Deze lijn bestaat uit een heerlijke eau de toilete, after shave, bath & shower gel en deodorant. Zo is er de Marbert Man Classic After Shave. Deze after shave zorgt ervoor dat de huid direct na het scheren gekalmeerd en ontsmet wordt. Daarnaast bestaat de lijn ook uit een deodorant stick. De Marbert Man Classic 24 hour Antiperspirant Stick beschermt tegen overmatige transparantie en lichaamsgeuren. Verder bestaat de Marbert Mannenverzorging lijn nog uit vele andere producten voor ieder huidtypen.

Advies over de verzorgingsproducten voor mannen

JohnBeerens.com vindt het erg belangrijk om het beste advies en de beste service te verlenen. Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over de producten van Marbert! Dit noemen wij service met een glimlach. U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].