We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marbert Maskers

Voor je huid zorgen is uiterst belangrijk. Het gezicht is hierbij een zeer belangrijk onderdeel. Deze huid wordt de gehele dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf en kan zeker wel een diepe verzorging gebruiken. Met de gezichtsmaskers van Marbert krijgt u huid een heerlijke verzorging. 

  • Voor alle huidtypen
  • Reinigend en verzorgend

De gezichtsmaskers van Marbert

Om de huid even goed te verwennen heeft Marbert verschillende maskers in het assortiment. Het Basic Care/Daily Care Peach & Honey Mask is een kalmerend, vochtinbrengend gezichtsmasker voor de normale en droge huid. Het Cleansing Fresh Cleansing Mask met witte klei, laat overtollig talg absorberen en reinigt de huid tot diep in de poriën. Met deze maskers wordt de huid gereinigd en verzorgd.

Advies over de Marbert maskers

Heeft u nog twijfels over welk masker van Marbert het best bij uw gezichtsverzorging past? Neem dan contact op met onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn te bereiken voor een passend advies op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].advies. Mocht u het gezichtsmasker gevonden hebben wat voor het beste eindresultaat gaat zorgen dan kunt u dit eenvoudig en veilig online bestellen.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje