Merken
  1. (5)
Huidtype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (2)
  4. (1)
  5. (1)
Levertijd
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Marbert Moisturizing Care

(5 artikelen)
Bekijk alles
Marbert Moisturizing Care (5 artikelen)
Bekijk alles

Marbert Moisturizing Care

Marbert heeft een uitgebreid assortiment gezichtsverzorging, bestaande uit producten voor de dagelijkse verzorging en reiniging, oogverzorging, maskers, scrubs en peelings.  Voor elk huidtype is er een bijpassende lijn ontwikkeld. Zo is ook de Marbert Moisturizing Care lijn ontwikkeld. Deze lijn producten herstellen de vochtbalans in de huid en zorgen ervoor dat de huid zacht aanvoelt en er jonger en strakker uitziet.

  • Niet-comedogeen
  • Dermatologisch getest
  • Hoogwaardige kwaliteit

De Moisturizing producten

Marbert Moisturizing Care Eye Contour Gel Cream is een verfrissende gel- crème die actief werkt tegen zichtbare vermoeidheidssymptomen. Na gebruik van deze oogverzorging zien de oogleden er strakker, gladder, frisser en jonger uit. Marbert Moisturizing Care Intensive Moisturizing Serum zorgt, dankzij de zeer geconcentreerde ingrediënten voor een intensieve en langdurige hydratatie. Marbert Moisturizing Care Moisturizing Gel is een zachte en verfrissende gel-crème , die de bovenste huidlagen gedurende de hele dag met vocht verzorgt. Daarnaast beschermd de gel de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast is de Marbert Moisturizing Care Moisturizing Cream is een hydraterende verzorging voor de normale tot gemengde huid. Tot slot is de Marbert Moisturizing Care Moisturizing Cream speciaal  voor de Droge Huid ontwikkeld.

Niet- comedogeen

Niet-comedogeen betekent dat deze producten de poriën niet verstoppen, waardoor de huid kan blijven ademen en er geen vervelende mee-eters op de huid verschijnen.

Moisturizing Care van Marbert online bestellen

Geniet van een heerlijke gehydrateerde huid met de Moisturizing Care lijn van Marbert! Neem gerust contact op met onze beautycare afdeling als u nog vragen heeft over de producten van Marbert. Onze beautyspecialisten zijn voor een passend advies te bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].