Merken
 1. (10)
Huidtype
 1. (2)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (2)
 6. (1)
Levertijd
 1. (10)
Stoffen
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Marbert Reiniging

(10 artikelen)
Bekijk alles
Marbert Reiniging (10 artikelen)
Bekijk alles

Marbert reiniging

Om de huid er mooi en stralend uit te laten zien zijn niet alleen de verzorgingsproducten maar ook de reinigingsproducten belangrijk. Daarnaast werken de verzorgingsproducten veel beter op een goed gereinigde huid. De reinigingslijn van Marbert bestaat uit producten die de huid beschermen tegen uitdroging en onzuiverheden verwijderen.

Een schone huid met Marbert

De Marbert Cleansing lijn is speciaal ontwikkeld om het gezicht en eventueel de hals en decolleté te reinigen. Naast de reguliere reinigingsproducten zoals reinigingsgel, reinigingscrème, reiningingsfoam, reinigingslotions en reinigingsmelk heeft Marbert ook een masker en een scrub om het gezicht te reinigen. Ook beschikt de Cleansing lijn over een make-up remover die geschikt is voor zowel make-up op de ogen als op de lippen. De reinigingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de onderstaande huidtypen:

 • Droge huid
 • Normale huid
 • Gecombineerde huid
 • Vette huid
 • Gevoelige huid
 • Probleemhuid

Geniet van een heerlijk gereinigd gezicht met de reinigingsproducten van Marbert! Heeft u nog vragen over de producten van Marbert of wilt een graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze Beautycare team. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.