Merken
  1. (3)
Levertijd
  1. (3)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Marc Inbane Giftsets

(3 artikelen)
Bekijk alles

Marc Inbane Giftsets

Ingo, Bart en Nele, de oprichters van Marc Inbane, weten hoe moeilijk het tegenwoordig is om een gezonde bruine teint te krijgen. Het leven is druk, de zon schijnt niet het hele jaar door, en als de zon er wel is of als u voor de zonnebank kiest, heeft u te maken met schadelijke UV-stralen die de huid vroegtijdig verouderen. Toch ziet een gebruinde huid er meteen gezonder en stralender uit. Zo was Marc Inbane geboren – dit merk staat bekend voor luxueuze bruiningsproducten voor iedereen die het hele jaar door wil stralen met een prachtig kleurtje. Deze producten komen ook in elegante giftsets die perfect zijn om iemand ermee te verwennen – zij dat nou een bijzonder iemand in uw leven of u zelf.

Een mooie, egale kleur eenvoudig thuis

De Marc Inbane Giftsets zijn dé perfecte cadeaus in een luxe giftbox. Deze giftsets zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten een aantal Marc Inbane producten waarmee u gemakkelijk zelf een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid thuis kan krijgen. Nooit meer vlekjes of streepjes dus! Met de zijdezachte Marc Inbane Natural Tanning Glove wordt het nog eenvoudiger. Deze microvezel handschoen zorgt ervoor dat zelfs de plekken die moeilijk zijn om te bereiken, zoals de achterkant van de benen, een egaal resultaat krijgen. Deze tanning glove zit zowel in de Marc Inbane Giftset als in de Marc Inbane Elegance Giftset en is ook los te verkrijgen.

Marc Inbane Giftsets online bestellen

De verpakkingen van de Marc Inbane Giftsets stralen luxe uit en zijn een schitterend cadeau voor iedereen die van kwaliteit houdt. Een prachtige, gezonde gloed zonder schade door UV-straling is met deze producten eenvoudig om te krijgen. De Marc Inbane Giftsets bestelt u veilig en eenvoudig in de webshop van JohnBeerens.com. Heeft u vragen over de Marc Inbane Giftsets of wilt u graag advies over het gebruiken van deze bruiningsproducten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].

Marc Inbane Giftsets (3 artikelen)
Bekijk alles