We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marrakesh Treatments

De treatments van Marrakesh combineren vernieuwingen op het gebied van haarverzorging met natuurlijke ingrediënten waaronder Arganolie uit Marokko. Na gebruik van een treatment van Marrakesh wordt uw haar direct gladder en is het beschermd tegen de hitte van warmtetools. Daarnaast wordt beschadigd haar hersteld. 

  • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen
  • Niet getest op dieren

De treatments van Marrakesh

Bij JohnBeerens.com zijn twee treatments van Marrakesh verkrijgbaar. Dit zijn de Marrakesh Kahm Daily Smoothing Treatment en de Marrakesh X Leave-In Treatment. De Marrakesh Kahm Daily Smoothing Treatment herstelt en voedt het haar van binnenuit. Het haar krijgt een gezonde uitstraling en blijft langdurig glad. De X leave-in treatment is verkrijgbaar in meerdere varianten met ieder hun eigen specifieke geur. Zo is er de Marrakesh X Dreamsicle Leave-In Treatment heeft een frisse geur van mandarijn en pruim en de Marrakesh High Tide X Leave-In Treatment heeft een tropische geur van kokos, limoen en verberna.

Beautycare afdeling

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste treatment van de Marrakesh? Neem dan contact op met onze beautycare afdeling. JohnBeerens.com vindt het erg belangrijk om het beste advies en de beste service te verlenen. Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over de Marrakesh producten! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag