Merken
 1. (42)
Haartype
 1. (2)
 2. (1)
 3. (4)
 4. (3)
 5. (5)
 6. (4)
 7. (5)
Levertijd
 1. (42)
 2. (1)
Populair
 1. (1)
 2. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

MashUp Haircare

(42 artikelen)
Bekijk alles
MashUp Haircare (42 artikelen)
Bekijk alles

MashUp Haircare

MashUp Haircare is een haarverzorginglijn met hoogwaardige producten. Het merk is ontwikkeld door de familie Mascolo, die onder andere het merk TIGI en Toni&Guy op de markt heeft gebracht. De MashUp producten zijn veelzijdig en eenvoudig te gebruiken. MashUp is ontworpen door kappers voor kappers als een waardevol instrument om allerlei verschillende looks zelf opnieuw te kunnen creëren.

De haarverzorgingsproducten van MashUp

Mashup Haircare bestaat uit verschillende producten zoals shampooconditionerfinishing productenstylingproducten en treatments. De Mashup Haircare biedt 17 verschillende behandelingen.  De behandelingen zijn verdeeld in 4 categorieën; Every Day Treatments, Kera Dream Treatments, Scalp Treatments en Colour me Beautiful Treatments. Voor iedereen is er wel een geschikte behandeling!

Mix and Match

MashUp Haircare wil ervoor zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn en dit ook kan uiten met haar haarverzorgingsproducten. Om een extra sterk en goed effect te krijgen kunnen de producten gemixt worden. MashUp heeft een cijfersysteem bedacht, waarbij verschillende producten bij elkaar ‘opgeteld’ kunnen worden om zo een gewenst effect te creëren, zoals;

 • 111: Voor een sexy, vrouwelijk, retro en een gepassioneerde look. Het haar krijgt meer volume en textuur. De producten: 32, 33 en 46 zorgen ervoor dat dit effect gecreëerd wordt.
 • 108: Voor een sexy, vrouwelijk, retro en een gepassioneerde look. Het haar zal glad, en zijdezacht zijn en de gehele dag in model blijven. De producten: 3330 en 44 zorgen ervoor dat dit effect gecreëerd wordt.
 • 137: Voor een energieke, rebelse, onbevangen en vrije look. Het haar zal glanzend, pluisvrij en zacht zijn. De producten: 37, 54, 45 zorgen ervoor dat dit effect gecreëerd wordt.
 • 106: Voor een energieke, rebelse, onbevangen en vrije look. De producten zorgen dat het haar diep gevoed, glanzend en pluisvrij wordt.  De producten: 21, 30 en 54 zorgen ervoor dat dit effect gecreëerd wordt.
 • 129: Voor een Intrigerende, nieuwsgierige, intellectuele en vastbesloten look. Het haar zal volume en body krijgen.  De producten: 33, 54 en 42 zorgen ervoor dat dit effect gecreëerd wordt.
 • 105: Voor een Intrigerende, nieuwsgierige, intellectuele en vastbesloten look. Het haar zal diep gevoed zijn en een prachtige glans krijgen. De producten: 30, 32 en 42 zorgen ervoor dat dit effect gecreëerd wordt.
 • 110: Voor een praktische, natuurlijke, echte en nuchtere look. Het haar zal textuur hebben en perfect in model te brengen zijn. De producten: 32, 37 en 41 zorgen ervoor dat dit effect gecreëerd wordt.
 • 145: Voor een praktische, natuurlijke, echte en nuchtere look. Het haar zal volumineus en de gehele dag te restylen zijn. De producten: 30, 37, 36 en 41 zorgen ervoor dat dit effect gecreëerd wordt.

Veilig MashUp Haircare producten bestellen

JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van MashUp Haircare. U bent gegarandeerd van 100% authentieke producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].