Merken
  1. (6)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (1)
Levertijd
  1. (6)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

MashUp Conditioner

(6 artikelen)
Bekijk alles
MashUp Conditioner (6 artikelen)
Bekijk alles

MashUp Conditioners

Na het gebruik van een shampoo kan een conditioner gebruikt worden. Een conditioner versterkt het effect en zorgt dat het haar diep gevoed wordt. MashUp Haircare heeft meerdere conditioners ontwikkeld die voor ieder type haar geschikt zijn. De MashUp shampoos zijn ontworpen door kappers voor kappers.

  • Vrij van sulfaten en SLS.
  • Van professionele kwaliteit
  • Voor ieder haartypen

De conditioners van MashUp

Het assortiment bestaat uit meerdere conditioners. Zo is er de MashUp Haircare Scalp Revitalizer Conditioner N.52. Deze conditioner geeft een beschermende laag aan de hoofdhuid en het haar.  De actieve bestanddelen in deze conditioner zorgen voor dat het haar en de hoofdhuid zachtheid en elasticiteit krijgen. Hiernaast maakt de conditioner het haar sterker vanaf de haaraanzet. De MashUp Haircare Treatment Conditioner N.23 zorgt ervoor dat het haar niet uitdroogt en dat de kleur van het haar wordt behouden. De gespleten haarpunten worden verminderd en het haar wordt beschermd. De MashUp Haircare Thickening Shampoo N.16 is ideaal voor fijn, dun, uitgedroogd en/of beschadigd haar. De shampoo bevat verdikkende en hydraterende eigenschappen. Naast deze fijne producten bestaat de conditioner lijn van MashUp uit nog vele andere conditioners.

Veilig online conditioners van MashUp bestellen

Geef uw haar de een diepe verzorging met de conditioners van MashUp. Bestel de conditioners vandaag nog en geniet er morgen al van! Heeft u nog vragen over de producten van MashUp of wilt u graag advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.