Merken
  1. (9)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (1)
  5. (3)
Levertijd
  1. (9)
Populair
  1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

MashUp Finishing

(9 artikelen)
Bekijk alles
MashUp Finishing (9 artikelen)
Bekijk alles

MashUp Finishing

Zorg dat uw haar de perfecte afwerking krijgt en perfect in model blijft zitten met de MashUp Finishing producten!De Finishing producten van MashUp zijn van hoogwaardige kwaliteit en voor ieder haartypen te gebruiken.

  • Voor de perfecte finishing
  • Vrij van sulfaten en SLS.

De Finishing producten

De Finishing lijn bestaat uit vele producten die het haar perfect in model brengen. MashUp Haircare Smoothing Serum N.30 is een haarserum dat ervoor zorgt dat het haar glad, zijdezacht en pluisvrij wordt. Hiernaast is de MashUp Haircare Protective Spray N.44 een haarspray die bescherming biedt. Deze spray geeft een intense glans en maakt het haar pluisvrij. Het assortiment bestaat ook uit een volumizing spray. De MashUp Haircare Volumizing Spray N.36 is de ideale spray om het haar meer volume te geven. Het creëert volume vanaf de aanzet tot aan de haarpunten zonder dat het haar wordt verzwaard. Ook zorgt de MashUp Volumizing Spray N.36 ervoor dat het haar extra gedefinieerd wordt. Naast deze fijne producten bestaat de Finishing lijn van MashUp nog uit vele andere producten.

Beautycare afdeling

Zorg dat uw haar een perfecte afwerking krijgt met de Finishing producten van MashUp! Mocht u nog vragen hebben over de MashUp Haircare producten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].