Merken
 1. (12)
Haartype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
Levertijd
 1. (12)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

MashUp Shampoo

(12 artikelen)
Bekijk alles
MashUp Shampoo (12 artikelen)
Bekijk alles

MashUp Shampoos

Een shampoo zorgt ervoor dat het haar gereinigd wordt, maar daarnaast zorgt een shampoo er ook voor dat het haar een diepe voeding krijgt. MashUp Haircare heeft meerdere shampoos ontwikkeld die voor ieder type haar geschikt zijn. De MashUp shampoos zijn ontworpen door kappers voor kappers.

 • Vrij van sulfaten en SLS.
 • Van professionele kwaliteit
 • Voor een diepe verzorging
 • Voor ieder haartypen

De shampoos

MashUp biedt vele shampoos aan. Zo is er de MashUp Haircare Treatment Shampoo N.13. Dit is een shampoo die geschikt is voor chemisch behandeld en/of gekleurd haar. De shampoo behoudt de kleur van het haar en gaat kleurvervaging tegen. De MashUp Haircare Hydrating Shampoo N.12 is een shampoo op basis van olijfolie. De shampoo heeft sterk hydraterende eigenschappen, waardoor het ideaal is voor droog en kroezend haar.  Ook bestaat het assortiment uit een grijsshampoo. De MashUp Haircare Clever Grey is een verhelderende shampoo die het haar herstructureert en ervoor zorgt dat de kleur behouden wordt. De kleurshampoo zorgt ervoor dat het haar een natuurlijk wit grijs effect krijgt. Naast deze fijne shampoos van MashUp bestaat de shampoo lijn uit nog vele andere top producten! Na het gebruik van een shampoo van MashUp kan het effect versterkt worden met een conditioner.

MashUp Haircare shampoo online bestellen

Voor een goede reiniging en verzorging van uw haren kunnen de MashUp shampoos gebruikt worden. Bestel de shampoos vandaag nog en geniet morgen volop van de heerlijke shampoos! Indien u graag meer informatie wenst over de producten van MashUp en u graag een persoonlijk advies wilt krijgen, kan u contact opnemen met onze beautyexperts via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.