Merken
  1. (10)
Haartype
  1. (1)
  2. (4)
Levertijd
  1. (10)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

MashUp Styling

(10 artikelen)
Bekijk alles
MashUp Styling (10 artikelen)
Bekijk alles

MashUp Styling

Breng uw haar perfect in model met de styling producten van MashUp Haircare.  Niet alleen zal uw coupe er perfect uitzien, maar uw haar zal ook de gehele dag in model blijven zitten.

  • Van professionele kwaliteit
  • Voor ieder haartypen
  • Vrij van sulfaten en SLS.

De Styling producten van MashUp

De Styling lijn van MashUp bestaat uit vele producten. Zo is er de MashUp Haircare Molding Paste N.41. Deze paste geeft het haar extra elasticiteit en heeft een matte afwerking.  De MashUp Haircare Fiber Gum N.42 geeft het haar extra body en glans. Daarnaast wordt het haar perfect gecontroleerd. De MashUp Haircare Volumizing Cream N.33 is een haarspray dat ideaal is voor fijn, slap en futloos haar. Het geeft extra volume aan het haar zonder het haar te verzwaren. Naast deze fijne producten bestaat de Styling lijn van MashUp Haircare nog uit vele andere producten!

Bestel online bij JohnBeerens.com

Creëer de gewenste look met de stylingproducten van MashUp Haircare .Een verzorgde coupe draagt immers bij aan een fantastische uitstraling. Indien u meer wilt weten over de producten van MashUp Haircare, schroom dan niet om contact op te nemen met ons Beauty Care Team via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].