Merken
 1. (5)
Haartype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
Levertijd
 1. (5)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

MashUp Treatment

(5 artikelen)
Bekijk alles
MashUp Treatment (5 artikelen)
Bekijk alles

MashUp Treatments

Verwen uw haar wekelijks met een heerlijk treatment of masker van MashUp. Het haar zal intens gevoed zijn en weer gezond en glanzend er uitzien.

 • Van professionele kwaliteit
 • Voor een diepe verzorging
 • Voor ieder haartypen
 • Vrij van sulfaten en SLS.

De Treatments

Het assortiment bestaat uit een viertal treatments. Zo is het MashUp Haircare Intensive Reconstructing Mask N.25 een voedend masker dat geschikt is voor dik, beschadigd, behandeld en/of broos haar. Het masker biedt een intensief voedende en herstellende werking aan het haar. Ook bestaat het assortiment nog uit een ander Masker, namelijk het MashUp Haircare Post Treatment Mask. Hiernaast is de MashUp Haircare Argan & Linseed Treatment Oil N.54 een olie die het haar elastisch maakt en gladheid geeft. Tot slot is er het MashUp Haircare Peach Color Mask. Dit is een masker en tegelijkertijd een Moisturizer. Het masker bevat pigmenten die ervoor zorgen dat het haar een mooie peach kleur krijgt. Het haar wordt gevoed en beschermt.

MashUp Treatments online bestellen

Het haar is een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Geniet daarom van gehydrateerd en verzorgd haar met de treatments van MashUp Haircare. Een haarmasker kan uw haar volledig herstellen waardoor het er weer gezond uit zal zien. Indien u graag meer informatie wenst over de maskers van MashUp, kan u contact opnemen met onze beautyexperts. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].