Merken
 1. (18)
Huidtype
 1. (2)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (4)
 5. (3)
Levertijd
 1. (18)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Matis Lichaamsverzorging

(18 artikelen)
Bekijk alles
Matis Lichaamsverzorging (18 artikelen)
Bekijk alles

Matis Lichaamsverzorging

Er is niets zo belangrijk als een goede verzorging en bescherming van de huid van uw lichaam. Dit is dan ook de reden dat Matis diverse lichaamsverzorgingsproducten aan haar assortiment heeft toegevoegd. De producten van Matis zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden daarnaast vaak in beauty salons gebruikt.

De lichaamsverzorgingsproducten van Matis

De lichaamsverzorging lijn van Matis bestaat onder andere uit vele, gels, crèmes, bodylotions, en deodorants. Zo is Matis Reponse Premium Le Corps een bodycrème die de celvernieuwing stimuleert en de elasticiteit van de huid herstelt. Daarentegen is de Matis Sunkissed Bodylotion een combinatie van twee zelfbruiningscrèmes die de huid een natuurlijke en egale bruine teint geeft. Om de huid goed te hydrateren en expressielijnen en rimpels te verminderen, is er de Matis Reponse Corrective Instant Filler Airless. Deze crème heeft een anti verouderende werking. Verder bestaat de Matis Lichaamsverzorging lijn uit nog vele andere fijne producten. Deze producten van Matis zijn speciaal ontwikkeld voor de onderstaande huidtypen: 

 • Gecombineerde huid
 • Vette huid
 • Gevoelige huid
 • Rijpere huid
 • Probleemhuid

Advies over de Matis Lichaamsverzorging lijn

Heeft u nog vragen over welk lichaamsverzorgingsproduct het best bij uw huidtypen past? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling.Onze medewerkers geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].