Merken
  1. (8)
Huidtype
  1. (1)
  2. (2)
  3. (3)
Levertijd
  1. (8)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Matis Reponse Vitalite

(8 artikelen)
Bekijk alles
Matis Reponse Vitalite (8 artikelen)
Bekijk alles

Matis Reponse Vitalite

Last van een vermoeide huid? Geen zorgen! Met de Reponse Vitalite producten van Matis krijgt uw huid een energie boost! De vermoeide en doffe huid verdwijnt en de huid zal er fris en gezond uitzien. 

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Professionele kwaliteit
  • Geeft de huid vitaliteit en energie

De Reponse Vitalite producten

Matis Reponse Vitalite heeft diverse energiegevende producten in het assortiment. Er is bijvoorbeeld een Lotion, Cream, Serum, Scrub en Masker voor een doffe en vermoeide huid. Matis Reponse Vitalite bestaat onder andere uit Matis Energising Lotion. Dit is een verfrissende en stimulerende lotion. Daarnaast is er Matis Energising Cream, dat is een stimulerende en energiegevende gezichtscrème voor een doffe en vermoeide huid. Ook is er nog Matis Energising Mask, een energiegevend gezichtsmasker. Dit doorschijnende gel masker heeft een zijdeachtige textuur en is de ideale oplossing voor vermoeide huidcellen. Verder bestaat de Reponse Vitalite lijn uit nog veel meer fijne verzorgingsproducten!

Online bestellen

Geef uw huid een energie boost met de verzorgingsproducten van de Reponse Vitalite lijn! U kan altijd contact op nemen met onze beautycare afdeling bij vragen over de producten van Matis? Zij staan graag voor u klaar om u een persoonlijk advies te geven. De beautycare afdeling is te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].