Merken
 1. (7)
Huidtype
 1. (3)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (3)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
Levertijd
 1. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Matis Scrub & Peeling

(7 artikelen)
Bekijk alles
Matis Scrub & Peeling (7 artikelen)
Bekijk alles

Matis Scrub & Peeling

Matis scrub en peeling zorgen er voor dat de dode huidcellen verwijderd worden van het gezicht en hals. Hierdoor krijgt u een extra schone huid zodat dit weer een goede basis word voor het gebruik van huidverzorgingsproducten en make-up. 

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Verwijderd dode huidcellen

De Scrub & Peeling van Matis

Matis heeft meerdere soorten scurbs en peelings. Zo is er de Energising Scrub Energiegevende gezichtspeeling. Deze scrub zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijdert en reinigt de huid grondig. Daarentegen bestaat de lijn ook uit een scrub die dagelijks gebruikt kan worden. De Matis Vitality by M Clean & Scrub 7/7 is een scrub en reiniging in één. De schuimende cleanser zorgt ervoor dat onzuiverheden en dode huidcellen weg worden gehaald. Tot slot is de Matispa Body Scrub 3 High een stevige lichaamsscrub op basis van suiker die dode huidcellen op een krachtige manier verwijdert. Verder bestaat de lijn nog uit vele andere fijne scrubs en peelings!

Matis Scrub & Peeling online bestellen

Verwijder dode huidcellen in een handomdraai en geniet van een heerlijk zachte huid met de scrub en peeling van Matis!Voor een persoonlijk advies over welke scrub het beste bij uw huidtype past, kan u contact opnemen met onze beautycare afdeling.Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].