Merken
 1. (9)
Huidtype
 1. (2)
 2. (3)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (3)
 6. (4)
 7. (2)
 8. (3)
 9. (1)
Haartype
 1. (1)
Levertijd
 1. (9)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Matis Serum

(9 artikelen)
Bekijk alles
Matis Serum (9 artikelen)
Bekijk alles

Matis Serum

De huid verzorgen met een dag- en nachtcrème is van essentieel belang. Een serum is een relevante aanvulling op deze verzorging. Een serum is een sterk geconcentreerde emulsie dat zorgt voor het herstellen van het vochtgehalte in de huid. Er zijn verschillende Matis Serums met verschillende werkingen. De meeste serums zorgen voor het optimaliseren van de huidconditie. 

 • Verbeterd de conditie van de huid
 • Voor ieder huidtypen

De Matis Serums

Matis Serums bevatten antioxidanten en ingrediënten die de huid oppeppen of lichter maken. Zo zorgt Matis Optimal Moisturising Serum ervoor dat de vochtbalans in de buitenste lagen van de huid herstellen en het maakt de huid fris en stralend. En Matis Absolute Soothing Serum vermindert de overgevoeligheid van de huid en verlicht irritaties. Daarnaast heb je nog Matis Energising Serum, dat is een stimulerend serum voor een doffe en gestreste huid. Het serum beschermt de huid en geeft weer energie. Matis Serum is zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken. Reinig het gezicht eerst zorgvuldig met Matis reinigingsproducten om het vervolgens het serum aan te brengen op de huid.

Advies over de serums van Matis

Heeft u vragen over een van de Matis serums? Neem dan gerust contact op met een van onze beautyspecialisten, zij zullen u helpen met de juiste serum voor uw huid! Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.