Merken
 1. (8)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (5)
 4. (1)
Haartype
 1. (3)
Levertijd
 1. (8)
Stoffen
 1. (2)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Matis Mannenverzorging

(8 artikelen)
Bekijk alles
Matis Mannenverzorging (8 artikelen)
Bekijk alles

Matis Mannenverzorging

Ook voor mannen is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Dit is dan ook de reden dan Matis speciaal voor mannen een verzorgingslijn heeft ontwikkeld die aan alle wensen en behoeften van de man voldoet.   

 • Van hoogwaardige kwaliteit
 • Voor mannen

De verzorgingsproducten van Matis voor mannen

De Matis Mannenverzorging lijn bestaat uit vele fijne producten die allemaal speciaal zijn ontwikkeld voor de man. Zo is er de Matis Alcohol-free Soothing Balm. Dit is een frisse en vetvrije balsem die geen alcohol bevat. De huid wordt verzacht en gekalmeerd. Daarentegen is de Matis Global Anti-Aging Active Cream een anti-aging cream die tekenen van huidveroudering tegen gaat. Tegelijkertijd beschermt het ook de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf. De Matis Eye Reviving Gel is een frisse gel die de oogcontour verzacht en helpt de man om tekenen van vermoeidheid zoals donkere kringen en wallen te verminderen. Verder zijn er nog vele andere producten die geschikt zijn voor mannen!

Veilig online bestellen

Geef uw huid de verzorging die het verdient met de verzorgingsproducten voor mannen van Matis. Bij JohnBeerens.com kunt u veilig en online het juiste product bestellen. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om de beste service te verlenen aan de klant. Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar om u persoonlijk advies te geven of antwoord te geven op al uw vragen over de producten van Matis! Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].