Matispa

(9 artikelen)
Bekijk alles
Matispa (9 artikelen)
Bekijk alles

Matispa

Matis biedt met de Matispa lijn vele innovatieve lichaamsbehandelingen aan. Alle producten stimuleren de 5 zintuigen en geven een heerlijke lichaamsverzorging. 

  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Voedt en verzacht de huid

De producten van de Matispa lijn

De Matispa Body Scrub 1 Soft is een milde lichaamsscrub die dode huidcellen verwijdert en de huid een natuurlijke glans geeft. Daarnaast zorgt de scrub voor een natuurlijke vochtbalans en verbeterd de scrub de elasticiteit van de huid. Daarentegen is Matispa Detox Oil een rijke olie voor het lichaam met een unieke samenstelling die het detox-effect vergroten. Daarnaast maakt de olie de huid zacht en egaal. Matispa Anti-Ageing Oil is een olie die een verjongend effect heeft. Daarnaast wordt de huid door deze olie gevoed en verzacht. Het assortiment van Matispa bestaat verder nog uit vele andere fijne producten!

Advies over de Matispa producten

Geniet van een intensieve verzorging met deze heerlijke producten van de Matispa lijn! Voor een uitgebreid persoonlijk advies kan u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling. Door de vele kennis en ervaring kunnen zij u het beste advies geven over de producten van Matis! Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].