Categorie navigatie:

Merken
 1. (17)
Levertijd
 1. (17)
Soort plaat
 1. (4)
 2. (4)
 3. (1)
Gratis Silk
 1. (3)
 2. (5)
Grootte van de platen
 1. (1)
 2. (6)
Digitaal
 1. (7)
 2. (3)
Diameter
 1. (1)
 2. (1)
Temperatuur
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (1)
Krultype
 1. (1)
 2. (1)
Kleuren
 1. (1)
 2. (3)
 3. (3)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Max Pro

(17 artikelen)
Bekijk alles
Max Pro (17 artikelen)
Bekijk alles

Max Pro

Max Professional gelooft dat het haar een deel van zelfexpressie is. Uw haar verteld iets unieks over wie u bent en hoe u zich voelt. Max Pro biedt innovatieve haarstyling tools voor vrouwen van alle leeftijden en geeft hen het vertouwen om zich te uiten. Max Pro omarmt veelzijdigheid, professionaliteit en stijl.Max Pro vindt dat professionele kappersproducten ook verkrijgbaar moet zijn voor de consument. En dat voor een zeer betaalbare prijs. Daarom biedt webshop John Beerens u de mogelijkheid om te kunnen werken met de meest professionele haarstylingsproducten.

Max Pro Tools

De tools van Max Pro bezitten over de nieuwste technologieën om uw haar gezond en levendig te houden. De luxe stijltangen, krultangen en föhns zijn geschikt voor alle haartypen en zijn gemaakt om op een makkelijke manier veel verschillende haarstijlen te creëren. De ene dag loopt u met prachtig, glanzend stijl haar, de volgende dag met een mooie bos krullen. Wat wilt u nog meer?

Max Pro online bestellen

Indien u vragen heeft over de stylingtools van Max Pro, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers van onze klantenservice. Zij zullen u graag adviseren en helpen om een keuze te maken.