Merken
 1. (38)
Levertijd
 1. (38)
Kleuren
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

May21

(38 artikelen)
Bekijk alles
May21 (38 artikelen)
Bekijk alles

May21

May21 is een exclusieve handgemaakte sieradenlijn geschikt voor jong en oud! Het merk is alleen verkrijgbaar in de webshop van John Beerens en biedt armbanden en kettingen aan. Alle sieraden zijn uniek en gemaakt met passie en precisie en sieren iedere outfit. Van iedere sieraad zijn maar een beperkt aantal exemplaren verkrijgbaar, waardoor het sieraad extra uniek en exclusief is! 

 • Exclusieve sieraden
 • Hypoallergeen en nikkelvrij
 • 6 maanden garantie
 • Voor mannen en vrouwen

De sieraden van May21

De kleurcombinaties en materialen van de sieraden zijn met veel aandacht door de ontwerpster bij elkaar gezocht. De sieraden zijn gemaakt van duurzame materialen als hout, edelsteen, glas en keramiek. Daarnaast is ieder sieraad hypoallergeen en nikkelvrij. Daarnaast wordt ieder sieraad in een mooi sieradendoosje verstuurd. Houdt dit merk goed in de gaten, want elk seizoen wordt het assortiment aangepast naar de nieuwste modetrends! May21 bestaat uit de onderstaande lijnen: 

May21 veilig online bestellen

JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van May21. U bent gegarandeerd van 100% authentieke producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].