We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

May21 Kettingen

De May21 kettingen zijn exclusief en handgemaakt, en zijn alleen verkrijgbaar in de beautywebshop JohnBeerens.com. Alle sieraden zijn uniek en gemaakt met passie en precisie en sieren iedere outfit. De kleurcombinaties en materialen van de sieraden zijn met veel aandacht door de ontwerpster bij elkaar gezocht. De sieraden zijn gemaakt van duurzame materialen als hout, edelsteen, glas en keramiek. Ieder sieraad wordt in een mooi sieradendoosje verstuurd. 

  • Exclusieve sieraden
  • Hypoallergeen en nikkelvrij
  • 6 maanden garantie

De kettingen van May21

May21 Ketting Belicia Rose Water Opal is een fijne zilverkleurige ball chain ketting. Aan de ketting hangt een zilverkleurige setting met Swarovski steen rose water opal. De May21 Ketting Duena Mint Groen is een lange ketting van houten kralen. De ketting heeft een mint groene kleur en aan de ketting hangt een zilverkeurig met mint groen amulet. Verder heeft May21 nog vele andere exclusieve kettingen in haar assortiment. Naast kettingen biedt May21 ook nog vele armbanden aan op JohnBeerens.com

Beautycare afdeling

Wilt u meer informatie over een May21 Kettingen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje