Categorie navigatie:

Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Stoffen
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Maya de Bij

(2 artikelen)
Bekijk alles
Maya de Bij (2 artikelen)
Bekijk alles

Maya de Bij

Maya de Bij is opgericht in 1912 door de Duitse schrijver Waldemar Bonsels. Een succesvolle oprichting van het kinderproduct.  Een succesvolle investering dat al meer dan 100 jaar kwaliteit, comfort en innovatie brengt. Maya de Bij is een van de belangrijkste kinderfiguren . 

  • Voor jongens en meisjes
  • Geschikt voor elk huidtypen

De verzorgingsproducten van Maya de Bij

Naast speelgoed voor kinderen is Maya de Bij ook gespecialiseerd in verzorgingsproducten voor de kinderen.  Maya de Bij heeft zo enkele producten voor de verzorging waarbij u kunt denken aan shampoo, bad en douche en zonneproducten. Door de jarenlange ervaring is Maya de Bij een betrouwbaar en gerespecteerd merk op de markt van vandaag en morgen. Zo is de ontwikkeling van Maya de Bij erg groot en produceert ze kwaliteitsproducten. Nu ook Maya de Bij producten te verkrijgbaar bij JohnBeerens.com. Maya de Bij heeft onderstaande lijnen speciaal ontwikkeld voor kinderen; 

Online Maya de Bij bestellen

JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van Maya de Bij. U bent gegarandeerd van 100% authentieke producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].