Maya de Bij Bad & Douche

Maya de Bij Bad- & Doucheproducten zijn handig te gebruiken en zijn altijd geschikt om te gebruiken voor zowel jongens als meisjes. De bad- & doucheproducten van Maya de Bij zijn gericht op kinderen van 3 tot 8 jaar oud. Alle kinderen worden er erg vrolijk van om Maya de Bij producten te gebruiken. Daarnaast hebben alle producten een heerlijke geur en zullen de kinderen het altijd met veel plezier gebruiken. Zo wordt in bad gaan of lekker douchen zowel voor de kinderen als voor de ouders plezierig. De producten zijn allemaal aangepast aan de behoeftes van kinderen. Tevens zijn alle Bad- & Doucheproducten van Maya de Bij huidverzachtende producten en ideaal te gebruiken op elk huidtype. Het merk is bij menig kind bekend en geliefd. Maya de Bij heeft daarnaast jarenlange ervaring en is tevens een betrouwbaar en gerespecteerd merk op de markt.

  • Voor jongens en meisjes
  • Geschikt voor elk huidtypen

De Bad & Doucheproducten van Maya de Bij

Maya de Bij Douchegel heeft een speciale zeepvrije formule. Door de extracten van korenbloemen maakt deze Maya de Bij Douchegel de huid extra zacht en tenslotte ruikt deze daarom ook lekker. De Maya de Bij Handzeep is ideaal voor alle kinderen die vieze handjes hebben. De handzeep kunt u overal neerzetten en is makkelijk te gebruiken door ieder kind.

Bad & Doucheproducten online bestellen

Maak het badderen extra leuk met de Maya de Bij producten! Voor vragen en een persoonlijk advies over de producten van Maya de Bij kan u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].