Categorie navigatie:

Maya de Bij Shampoo

De Maya de Bij Shampoo is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Deze shampoo is vooral te gebruiken voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud. Met de shampoo van Maya de Bij wordt het voor zowel de kinderen als de ouders een plezier om de haartjes te wassen. Het merk is bij menig kind bekend en geliefd. Maya de Bij heeft daarnaast jarenlange ervaring en is tevens een betrouwbaar en gerespecteerd merk op de markt. 

  • Voor jongens en meisjes
  • Geschikt voor elk huidtypen

De Shampoo van Maya de Bij

De shampoo van Maya de Bij is verzachtend en kan gebruikt worden op ieder haartype. De shampoo van Maya de Bij is afgestemd op de behoeften van kinderen. De shampoo is speciaal ontwikkeld om de kans op prikkende oogjes te verminderen. Alle kinderen worden er vrolijk van om Maya de Bij te gebruiken. Daarnaast heeft het een heerlijke geur en zullen de haartjes van alle kinderen heerlijk zacht en schoon aanvoelen.

Beautycare afdeling

Heeft u nog vragen over de shampoo van Maya de Bij? Neem gerust contact op met onze beautycare afdeling, zij zullen uw vragen over de producten van Maya de Bij graag beantwoorden. Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].