Categorie navigatie:

Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Stoffen
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Maya de Bij Zonneproducten

(2 artikelen)
Bekijk alles
Maya de Bij Zonneproducten (2 artikelen)
Bekijk alles

Maya de Bij Zonneproducten

Kinderen vinden het heerlijk om in de zon te spelen. Wel is het uiterst belangrijk om de kinderen goed te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Deze zonneproducten zijn goed met elkaar te combineren en zijn tevens geschikt voor elke huid. Het merk is bij menig kind bekend en geliefd. Maya de Bij heeft daarnaast jarenlange ervaring en is tevens een betrouwbaar en gerespecteerd merk op de markt. 

  • Voor jongens en meisjes
  • Geschikt voor elk huidtypen
  • Geschikt vanaf 0 jaar

De Zonneproducten

De zonneproducten bestaan uit een zonnemelk met beschermingsfactor 50 en een verzachtende aftersun voor na het zonnen. Hierdoor kan de huid goed beschermd worden en wanneer de huid toch verbrand is, kan de huid snel herstellen op een zachte manier. De huid zal door de Maya de Bij Zonneproducten nog steeds heerlijk zacht aanvoelen.

Online Maya de Bij Zonneproducten bestellen

Laat uw kind genieten van de zon, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de schadelijke zonnestralen! Heeft u nog vragen over de zonneproducten van Maya de Bij? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij zullen uw vragen graag beantwoorden. Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].