We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita Curladdict

Medavita staat bekend voor haar professionele producten in haarverzorging en haarbehandelingen. Medavita Curladdict is speciaal ontwikkeld voor krullend haar. Het krullende haar zal door gebruik van de producten in deze lijn weer soepel worden.  De lijn bevat ingrediënten zoals Red Vine, Jojoba olie en Amino Concentrée wat zorgt voor soepel en vol haar. 

  • Van professionele kwaliteit
  • Voor krullen, golvend en kroezend haar

De Curladdict producten

De Curladdict lijn bestaat uit meerdere producten. Zo is er de Medavita Curladdict Curling Shampoo. Deze shampoo reinigt het haar zonder het te verzwaren. Daarnaast is het Medavita Curladdict Curling Hair Mask een masker dat ervoor zorgt dat krullen hun karakter terug krijgen waardoor ze vol en soepel vallen. De Medavita Curladdict Wave Enhancer Medium Hold Hair Cream is een crème die kroes elimineert en het haar hydrateert. Tot slot is er de Medavita Curladdict Strong Hold Modelling Hair Fluid. Deze silk elimineert kroezen en krullen in het haar. Het haar wordt weer vol en soepel zonder het te verzwaren of te verstijven. 

Advies over de Medavita Curladdict producten

Geef uw krullen een extra WOW-factor met de Curladdict producten van Medavita! Heeft u vragen over de Medavita  producten of wilt u graag een persoonlijk advies over de producten? Neem dan gerust contact op met onze beautycare afdeling. Zij zullen u graag helpen met het maken van de juiste keuze! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje