1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Medavita Lissublime Smoothing Shampoo
  € 16,50
  • Beschermt tegen uitdroging 
  • Beschermt tegen vochtigheid
  • Herstelt het haar
  • Maakt het haar glad
  • Maakt het haar makkelijk behandelbaar
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Medavita Lissublime

Medavita staat al meer dan 50 jaar bekend als een aangevend Italiaans merk voor haarverzorging en haarbehandelingen. Sinds 1963 houdt Medavita zich bezig met het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van topkwaliteit professionele cosmetica voor de schoonheid van het haar. De Medavita Lissublime productlijn zorgt voor extra hydratatie van het haar. De producten in deze lijn hydrateren het haar, waardoor het uitdroging tegengaat en het haar er weer levendig en soepel uit zal zien. 

 • Hydrateert het haar
 • Van professionele kwaliteit

De Lissublime producten

De Lissublime lijn bestaat uit meerdere soorten producten. Zo is er de Medavita Lissublime Smoothing Shampoo. Dit is een shampoo die het haar beschermt tegen uitdroging en vochtigheid. Het haar wordt glad, hersteld, versterkt en intensief gehydrateerd. Daarnaast zorgt de Medavita Lissublime Smoothing Hair Mask ervoor dat het haar niet uitdroogt. Naast de shampoo en het masker heeft de lijn ook Medavita Lissublime Thermo Protection Smoothing Hair Fluid, een spray die golvend, krullend en kroesend haar een zijdeachtige structuur geeft.

Beautycare afdeling

Laat uw droge haren weer glanzen met de Lissublime producten van Medavita! Heeft u vragen over de Medavita  producten of wilt u graag een persoonlijk advies over de producten? Neem dan gerust contact op met onze beautycare afdeling. Zij zullen u graag helpen met het maken van de juiste keuze! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje