We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita Requilibre

Medavita is een Italiaans cosmetica merk dat sinds 1963 bestaat. Medavita bestaat uit professionele haarproducten die tevens goed zijn voor de verzorging van de hoofdhuid. De Medavita Requilibre lijn is ontwikkeld om overmatige talgproductie in het haar tegen te gaan. 

  • Van professionele kwaliteit
  • Tegen vet haar
  • Verminderd de talgproductie in het haar

De Requilibre producten van Medavita

Deze lijn bestaat uit een shampoo en een spray die de huid zodoende reinigen dat de talgproductie verminderd wordt. Medavita Requilibre Sebum-Balancing Shampoo is een shampoo die ervoor zorgt dat de hoofdhuid diep gereinigd wordt. Medavita Requilibre Sebum-Balancing Scalp Lotion Spray is een extra verzorgende spray die overtollig talg en cellen verwijdert, waardoor het haar minder vet wordt. De producten van Medavita Requilibre kunnen elke dag gebruikt worden en zijn geschikt voor mensen met een overmatige talgproductie.

Advies over de Requilibre producten

Maak korte metten met vet haar met de producten van Medavita! Heeft u vragen over een Medavita product? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje