We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita Shaving Products Homme

Medavita houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van topkwaliteit professionele cosmetica voor de schoonheid van het haar. Het bedrijf werd in 1963 opgericht en is sindsdien een topmerk voor haarverzorging en haarbehandelingen. Medavita Shaving Products Homme is special ontwikkeld voor het scheren van de mannelijke huid. 

  • Speciaal voor mannen ontwikkeld
  • Professionele kwaliteit

De producten van de Shaving Products Homme lijn

De producten in deze lijn zijn geschikt om voor, na, en tijdens het scheren te gebruiken. De lijn bevat Medavita Shaving Products Homme Moisturizing & Protecting Shaving Cream, een scheercrème die de huid van de man verzacht en hydrateert tijdens het scheren. Medavita Homme High Precision Shaving Gel zorgt er voor dat tijdens het scheren haartjes zo diep mogelijk verwijderd kunnen worden. Naast de crème en de gel is er ook een olie, Medavita Homme Pre-Shave Soothing Oil, deze olie hydrateert en verzacht de huid na het scheren. Verder bestaat de lijn nog uit vele andere fijne producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de man!

Medavita online bestellen

Heeft u vragen over een van de Medavita Shaving Products Homme producten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze! Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje