We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita Suncare

Met de Medavita Suncare lijn kan u zonder zorgen van de zon genieten, zonder dat uw haar uitdroogt en afbreekt! De producten van de Suncare lijn zijn speciaal ontwikkeld om de hoofdhuid te herstellen na aantasting van de zon of andere schadelijke omstandigheden van buitenaf.

  • Tegen beschadiging van de zon
  • Het haar wordt zacht en soepel
  • De kleur van het haar wordt beschermd
  • Verzachtende en kalmerende eigenschappen
  • Voor ieder haartypen

De Suncare producten van Medavita

De Suncare lijn bestaat uit een shampoo, haarmasker en een pre/aftersun masker. De Medavita Suncare Shampoo reinigt het beschadigde hoofd- en opperhuid zonder deze te verzwakken. Daarentegen zorgt de Medavita Suncare Restructuring Pre/Aftersun ervoor dat het haar wordt beschermd tegen zon, zout water en chloor door UVA/B filters. Tot slot is er het Medavita Suncare After-Sun Soothing Mask. Dit haarmasker herstructureert de haarvezel en beschermt hiernaast ook tegen de zon, zout water en chloor. 

Advies over de Suncare producten

Gebruik de producten van de Medavita Suncare lijn en geniet volop van de zon, zonder dat het haar eronder hoeft te lijden.  Indien u graag meer informatie wenst over de producten van Medavita  en u graag een persoonlijk advies wilt krijgen, kan u contact opnemen met onze beautyexperts. Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje