1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 50% Korting Men Rock Stainless Steel Shaving Bowl
  Van € 41,71 nu voor € 20,86
  • Ideaal om scheerschuim in te mengen
  • Heeft een vlakke bodem
  • Gemaakt van roestvrij staal
  • Maakt het gebruik van de scheerkwast makkelijker
  Morgen in huis
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Men Rock Scheerkwasten

Men Rock is een eigenwijs merk voor de zelfstandige en zelfbewuste man. Men Rock laat zich inspireren door traditionele kappers en Jermyn Street en maakt producten van hoge kwaliteit. JohnBeerens.com heeft een ruim assortiment van de producten van Men Rock. Voor ieder type man is hier wel een goed product te vinden. Tijdens het scheren is een scheerkwast natuurlijk onmisbaar. 

 • Verbeterd de scheerresultaten
 • Verzachten de baardharen

De Scheerkwasten van Men Rock

Er bestaan veel verschillende soorten scheerkwasten met ieder hun eigen kwaliteit. De scheerkwasten van Men Rock zijn van natuurlijke varkensharen of synthetische dasharen gemaakt. Deze haren houden een aanzienlijke hoeveelheid water vast, wat het opschuimen van de scheercrème vereenvoudigd. Hoe meer water een scheerkwast opneemt, hoe vochtiger en rijker het schuim zal zijn. Het grootste voordeel van scheren met een scheerkwast is dat deze de baardharen verzacht, hierdoor zal het scheren gemakkelijker gaan. Tevens zal het warme water, wat opgenomen is in de kwast, de poriën openen zodat u de baardharen korter afscheert. Dit zorgt voor het beste en gladste resultaat. Daarnaast hebben alle scheerkwasten een met de hand gemaakt handvat, waar het logo van Men Rock in is geëtst. JohnBeerens.com heeft de beste selectie van Men Rock op een rijtje gezet. Zo biedt Men Rock drie verschillende scheerkwasten aan, een standaard en een shaving bowl. De Men Rock The Just Like Badger Brush en de Men Rock The Badger Brush zijn van synthetische das haren en de Men Rock The Brush is van varkenshaar.

Advies over de scheerkwasten

Krijg de beste scheerresultaten met de scheerkwasten van Men Rock? Heeft u toch nog vragen over de producten van  Men Rock of wilt u graag een persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag