Merken
  1. (2)
Huidtype
  1. (1)
  2. (1)
Levertijd
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Mitate

(2 artikelen)
Bekijk alles
Mitate (2 artikelen)
Bekijk alles

Mitate

Mitate is een Japans merk met producten die speciaal ontwikkeld zijn om het gevoel van welzijn te verhogen. ‘Mitate’ betekent dan ook; personaliseren/aanpassen van je interieur, je zelfvertrouwen, je levensstijl, je welzijn! 

  • Van zeer hoge kwaliteit
  • Verhogen het welzijn
  • Bloedcirculatie wordt gestimuleerd
  • Voor mannen en vrouwen
  • Stofwisseling wordt geactiveerd

De producten van Mitate

De ingrediënten van de Mitate producten zorgen ervoor dat de stofwisseling wordt geactiveerd en dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Mitate heeft producten voor gezicht en lichaam. Zo is er de Mitate C3 Mask die tekenen van veroudering tegen gaat en acne (littekens) en mee-eters verwijdert. Daarnaast zijn er Mitate Sparkling Beauty Tablets verkrijgbaar. Deze oplosbare tabletten stimuleren de bloedcirculatie en verbeteren de huidelasticiteit. Daarnaast hebben de tabletten een ontspannend en rustgevend effect op het lichaam. Mitate CO2 Douchekop is een speciaal ontworpen douchekop voor het gebruik van Mitate Sparkling Beauty Tablets. Het resultaat is mooi glanzend en volumineus haar zonder dat het natuurlijk evenwicht van haar en hoofdhuid wordt verstoord.

Advies over de Mitate producten

Geef uw lichaam iets extra’s met de producten van Mitate! Heeft u vragen over de producten van Mitate? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder! Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.