Merken
  1. (10)
Levertijd
  1. (10)
Borstel soort
  1. (4)
  2. (6)
Kleuren
  1. (5)
  2. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Moroccanoil Borstels

(10 artikelen)
Bekijk alles
Moroccanoil Borstels (10 artikelen)
Bekijk alles

Moroccanoil Borstels

Naast verzorgingsproducten heeft Moroccanoil ook borstels in het assortiment. De borstels zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en in combinatie met de verzorgingsproducten van Moroccanoil zorgen ze voor een perfect resultaat. De borstels zijn erg duurzaam en gaan twee keer langer mee dan normale borstels.

Keramische Föhnborstels

Er is één grote paddle brush verkrijgbaar om het haar te kammen. Verder zijn er drie keramische föhnborstels verkrijgbaar in verschillende formaten. Met een ronde föhnborstel is het haar gemakkelijk, glad te föhnen maar het kan ook bol geföhnd worden of de onderkant kan naar buiten of naar binnen gekruld worden. De ronde föhnborstels beschikken over ionen en keramiek wat ervoor zorgt dat het haar minder pluist en sneller droog wordt.

Moroccanoil Borstels veilig online bestellen

Alle Moroccanoil Borstels zijn eenvoudig en veilig online te bestellen. Daarnaast zijn alle borstels van Moroccanoil op voorraad wat maakt dat als u ze besteld voor 22.00 uur op werkdagen, dat deze morgen bezorgd worden. Heeft u nog vragen over de producten van Moroccanoil? Neem dan contact op met onze beautycare, dit kan telefonische via +31 (0)13 530 2010 of via [email protected]