Categorie navigatie:

Merken
  1. (20)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (20)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Moser

(20 artikelen)
Bekijk alles
Moser (20 artikelen)
Bekijk alles

Moser

Moser is oorspronkelijk een merk uit Duitsland en verkoopt haar producten in meer dan 100 landen. Moser richt zich voornamelijk op kappersproducten en weerspiegelt de professionele behoefte van stylisten. Daarnaast beschikken de tondeuses van Moser over de nieuwste technologieën. Hierdoor kunnen haren in precisie worden verwijderd. 

  • Professionele tondeuses
  • Constante scheerkracht

De Tondeuses van Moser

Johnbeerens.com biedt een klein, maar kwalitatief goed assortiment van Moser tondeuses aan. Moser heeft verschillende tondeuses, zowel met snoer als snoerloos. Zo is er een ruime keus om voor elke behoefte een passende tondeuse te vinden. Het assortiment Moser tondeuses bestaat uit professionele standaard tondeuses met opzetstukken, maar ook uit een contour tondeuse. Zo is er de Moser Chromini 1591. Dit is een draadloze contour-tondeuse. Het apparaat is zeer geschikt om haarscherpe contouren te maken en haar weg te halen om moeilijke plekken. Daarnaast is deze tondeuse zeer geschikt voor het maken van creaties in bijvoorbeeld het haar of de baard. De Moser 1400 Tondeuse is een handige tondeuse voor professioneel en thuisgebruik. De Moser 1400 Tondeuse beschikt over een stroomdraad. Daarentegen is de Moser 1400 Tondeuse een handige tondeuse voor professioneel en thuisgebruik. Dankzij het handige kliksysteem kunt u zelf de gewenste lengte instellen. Het assortiment bestaat ook nog uit de Moser Chromstyle 1871. Dit is een draadloze tondeuse voor professioneel gebruik.

De Moser Tondeuses online bestellen

Bestel vandaag nog een tondeuse van Moser en geniet morgen al van een perfecte geschoren coupe! Heeft u vragen over de producten van Moser of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem gerust contact op met onze beautycare afdeling, onze medewerkers helpen u graag verder! Onze beautycare afdeling is van maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].